Gamele de scutere Vespa GTS au fost optimizate pentru sezonul 2023

Gamele de scutere Vespa GTS au fost optimizate pentru sezonul 2023

21.03.2023

Producatorul italian de scutere Vespa a introdus patru linii de modele GTS pentru 2023. Cele patru game - Vespa GTS, GTS Super, GTS Supersport si Vespa GTS SuperTech beneficiaza de tehnologie avansata si dotari moderne, pastrand designul inconfundabil care a consacrat brandul.

La fel ca generatia anterioara, scuterul GTS SuperTech reprezinta un model de top si detine un pachet electronic de ultima ora. 
Pentru modelul GTS sunt disponibile doua optiuni de motorizare, 125 i-GET 1 cilindru si 300 HPE care ofera 23 cai putere. 

Vespa GTS Super Sport - desi standardele de emisii pentru cele doua optiuni de motoare nu sunt specificate, este foarte probabil ca s-a facut deja un upgrade la Euro 5. 
GTS Super Sport 300 2023 mentine designul emblematic al modelului predecesor, venind cu 14 scheme de culoare atractive. 
Constructorul a facut unele optimizari la sasiu, pentru ca bratul oscilant sa fie mai puternic si sa ofere stabilitate mai buna. Nivelul de confort a fost, de asemenea, imbunatatit prin adaugarea unor sei mai confortabile. Alte upgrade-uri includ sistemul fara cheie si functia ‘push start button’. Pachetul de dotari este completat de displayul TFT-LCD cu functionalitate MIA Bluetooth. 


Gamele de scutere Vespa GTS au fost optimizate pentru sezonul 2023

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS

ATV-ul Brute Force 750 se bucura in sezonul 2024 de un update major si se remarca printr-un styling modern care contureaza performanta sa incredibila pe segment. Modelul de ATV Kawasaki de fata se distinge prin performanta sportiva la viraje, precum ...

Citeste mai mult