Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

10.03.2023

Iubitorii de plimbari cu snowmobilul au toate motivele sa isi indrepte atentia asupra modelelor din lineup-ul Ski-Doo pentru sezonul 2024. 

Brandul canadian aduce motorul supraalimentat 850 Turbo R 180 CP pe modelul MXZ intr-un mod unic, adaugand un sistem de racire bazat pe apa si metanol. 

BRP a dezvaluit un snowmobil electric Ski-Doo Grand Touring. Acesta va fi destinat deocamdata exclusiv in scop comercial, insa marcheaza un moment istoric in evolutia companiei.

Gama Backcountry primeste o serie de update-uri, inclusiv o noua suspensie spate cMotion X. 
Snowmobilele crossover ofera manevrabilitate crescuta fara compromisul capacitatilor off-trail. 

Gamele MXZ si Renegade vin cu aditii noi. Modelele full-size MXZ sunt disponibile cu senile 129 si 137 inch si sunt alimentate de motoare in 2 timpi. Modelele de snowmobile din seria Renegade se bazeaza aproape exclusiv pe unitati de putere in 4 timpi, cu o singura exceptie - modelul Renegade Adrenaline in 2 timpi cu pachet Enduro. 

In cazul snowmobilelor montane, Ski-Doo dedica gama Freeride celor mai mari pasionati ai sportului. Modelele Freeride utilizeaza o noua geometrie, ceea ce le permite sa impinga limitele la extrem in zonele dificile. 

Sasiul REV Gen5 se extinde la snowmobilele 600cc si la versiunile cu motoare in 4 timpi. 


Descopera noutatile gamei de snowmobile BRP Ski-Doo 2024!

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

Complet noi pentru sezonul 2024, gamele Vitpilen si Svartpilen sunt simple si moderne, imbratisand mostenirea suedeza si peste un secol de inovatie. Puterea rafinata, componentele de greutate usoara, dinamica sportiva si calitatea exceptionala de con...

Citeste mai mult