2025 KTM 990 RC R

2025 KTM 990 RC R

05.06.2024

Compania din Austria este orientata dintotdeauna spre inovatie, experiente extreme si emotia racing-ului. KTM adopta cu incredere motto-ul READY TO RACE si a acumulat pana in prezent 341 Campionate Mondiale FIM incepand cu sfarsitul anilor 1970 (la aproape toate disciplinele de curse cu motociclete). Sunt mai mult de 15 ani de cand KTM Motorcycles a construit ultima oara o motocicleta sportiva de performanta omologata pentru strada de productie in masa. Brandul austriac valorifica toata experienta dobandita prin eforturile in cadrul curselor MotoGP, dovada fiind miile de ture pe pista, victorii si podiumuri, iar rezultatul vine acum sub forma lui KTM 990 RC R.

 

KTM Roars Ahead: Dominatia KTM 990 RC R


KTM a anuntat ca motocicleta KTM 990 RC R urmeaza sa iasa de pe linia de productie Mattighofen la inceputul lui 2025. Modelul se afirma printr-o personalitate de Supersport, dar va fi omologat pentru utilizare stradala. 

Noua dezvoltare intruchipeaza combinatia ingineriei austriace de top cu ADN-ul de curse, oferind performante greu de egalat si imbratisand simultan cerintele practice ale drumului. O motocicleta care satisface instantaneu dorintele pasionatilor in portocaliu orientati spre racing pe circuit si ale celor care doresc sa mentina adrenalina cu o motocicleta de strada cu o capacitate exceptionala.

KTM 990 RC R ii va entuziasma pe toti pasionatii cu modelul sau omologat de strada, dar ADN-ul sau racing va fi dezvaluit in 2024. Prototipul va aparea ca o intrare wildcard in iesirile fara punctaj in anumite serii europene Supersport, starnind anticiparea in randul fanilor. KTM crede in dezvoltarea acestui nou model din padocul sau in cel mai READY TO RACE mod posibil. 


KTM filmeaza, de asemenea, un documentar din culise in mai multe parti despre calatoria de cercetare si dezvoltare a motocicletei si intrarea acesteia in sectorul Supersport. Acest continut exclusiv din culise ofera spectatorilor o perspectiva apropiata si nevazuta in mod obisnuit asupra lumii fabricii din Austria si a ceea ce implica crearea unei motociclete transpunand o viziune in realitate. Urmariti etapele finale ale procesului de cercetare si dezvoltare, de la inceput pana la dezvaluirea versiunii finale omologate de strada a lui KTM 990 RC R! 

 


KTM va introduce pe piata in cursul acestui an noua motocicleta supersport omologata de strada, 990 RC R 2025.

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna 701 Supermoto

Motocicleta Husqvarna 701 Supermoto 2024 aduce adevaratul spirit al pilotarii Supermoto in strada. Motorul monocilindru puternic din dotare livreaza performanta greu de egalat pe asfalt.Cu o greutate usoara, perfect echilibrat si echipat cu cele ma...

CITESTE MAI MULT