Scroll to top

Stiri Recente

Spiritul dinamic al seriei Z isi gaseste expresia suprema in motocicleta Kawasaki...

Orice detinator al unui ATV sau vehicul side-by-side va gasi util sa aiba...

Motocicleta Moto Guzzi V7 III Stone 2019


Motocicletele Moto Guzzi V7 III pot reprezenta o alegere excelentă pentru cei care caută o motocicletă foarte manevrabilă echipată cu motor performant V-twin și care are un look impecabil, imediat recogniscibil. Modelul Moto Guzzi V7 III Stone ABS E4 din sezonul 2019 păstrează silueta clasică de V7, atrăgând numeroși fani de pretutindeni.

Riderii care își aleg ca partener de deplasare această motocicletă naked nu se vor plictisi nici în oraș, nici la drum lung având parte de mai multă distracție cu un singur plin întrucât V7 III Stone dispune de un rezervor de capacitate 21 litri.

Din punct de vedere estetic, această versiune eclectică V7 III ne încântă prin detaliile atent alese și beneficiază de un logo cu design nou. Chiar și după mai bine de 50 de ani de la apariția primelor unități V7, versiunile de motociclete Moto Guzzi V7 își conservă reputația fiind extrem de populare în rândul unui public variat. Din 2009, V7 III este cel mai bine vândut model al brandului italian.

Familia V7 III cuprinde șapte versiuni: „patriarhilor” Stone, Special și Racer li s-au alăturat în succesiune rapidă modelele V7 III Rough, V7 III Milano și V7 III Carbon. O noutate o constituie varianta „Night Pack” a lui V7 III Stone.

Merită precizat că atât V7 III Stone cât și restul motocicletelor Moto Guzzi pot sta la baza unor proiecte de personalizare (motociclete custom), iar catalogul dedicat de accesorii opționale este în continuă expansiune, creând posibilitatea unor interpretări infinite din partea posesorilor. De asemenea, modelul vine cu mai multe scheme de culoare: albastru, negru, galben, verde.  În concluzie, indiferent că este vorba despre tranzit urban ori de plimbări între orașe, Moto Guzzi V7 III Stone ABS E4 este o motocicletă pregătită să se impună în orice context și să ofere o experiență de riding deosebită.

Specificații tehnice
- motor V-Twin 744cc, 52cp, 2 supape, răcit cu aer
- suspensie față cu furcă telescopică hidraulică, cursă de 130mm
- suspensie spate cu basculă din aliaj ușor, 2 amortizoare cu arc reglabil, cursă de 93mm
- frână față pe disc flotant din oțel, 320mm diametru, etriere Brembo cu 4 pistoane în opoziție
- frână spate pe disc din oțel, 260mm diametru, etriere flotante cu 2 pistoane
- jante din aliaj ușor
- cadru tubular double cradle din oțel cu elemente detașabile
- sistem ABS
- rezervor cu o capacitate de 21L.

Tag-uri

motociclete, moto guzzi, v7 III stone,