Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Kawasaki Z900 ABS 2020


Kawasaki Z900 ABS 2020
  28.05.2020

Spiritul dinamic al seriei Z isi gaseste expresia suprema in motocicleta Kawasaki Z900 ABS 2020. Modelul de fata se remarca prin designul zvelt care urmeaza filozofia minimalista Sugomi de renuntare la toate elementele inutile. Acest supernaked de ultima generatie ofera putere, manevrabilitate si control sporit la tractiune pentru a redefini experienta de pilotare pe strazile orasului si in afara lui. Luminile LED si display-ul TFT modern adauga plimbarii tale un plus de stil. Impinge limitele si domina strada!

Z900 se bazeaza pe un motor 948cc si dispune de moduri de riding integrate. Pilotul poate seta livrarea puterii si controlul tractiunii in functie de necesitati. Alaturi de cele 3 setari - Sport, Road si Rain, exista si setarea manuala Rider. In modul Rider, fiecare functie poate fi selectata individual.

Caracteristici cheie

  • Styling Z Sugomi optimizat. In timp ce elementele distinctive (codita, partea frontala pozitionata mai jos etc.) se pastreaza si la modelul sezonului 2020, au fost adaugate cateva update-uri pentru a conferi o imagine mai agresiva.
  • Mai multe scheme de culoare disponibile
  • Conectivitate Smartphone. Tehnologia Bluetooth permite riderilor sa se conecteze wireless. 
    Aplicatia „RIDEOLOGY THE APP” asigura accesarea usoara a mai multor functii.
  • KTRC (Kawasaki Traction Control)
  • Power Mode
  • Anvelope noi. Manevrabilitate imbunatatita prin dotarea cu noi cauciucuri Dunlop Sportmax Roadsport 2.

Nu in ultimul rand, la fel ca si in cazul celorlalte motociclete Kawasaki din gama 2020, sunt disponibile multiple accesorii pentru pilotii interesati de personalizarea motocicletei de fata.

 

Tag-uri

supernaked, motociclete kawasaki, z900, motocicleta 948cc,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate