Hidratare

12 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 30%
LEATT HYDRATION CORE 2.0 GRAPHITE
Reducere 30%
FOX UTILITY HYDRATION PACK- MEDIUM [STL GRY]
Reducere 20%
LEATT Hydration Core 1.5 DUNE
Reducere 30%
FOX UTILITY HYDRATION PACK- LARGE [STL GRY]
Reducere 20%
FOX MX LEGION TAC VEST [BLK]

Asigurarea unei hidratari adecvate este cruciala pentru performanta si siguranta riderilor de motocross si enduro, mai ales in conditiile solicitante ale cursei sau antrenamentului off-road. Exista mai multe echipamente de hidratare disponibile, fiecare avand avantaje si dezavantaje in functie de preferintele individuale ale riderului.

Mentinerea unei hidratari adecvate este esentiala pentru performanta si siguranta in timpul unei curse. Asigura-te ca ai un plan de hidratare bine pus la punct inainte de a pleca pe traseu si ca esti pregatit sa te mentii hidratat pe tot parcursul cursei sau antrenamentului.

Viziteaza magazinul nostru sau site-ul pentru a descoperi gama completa de echipamente cross enduro si pentru a gasi echipamentul perfect de hidratare. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA